Follow TV Tropes

Following

History Se / AndersOchMans

Go To* [[OnceAnEpisode I Varje Avsnitt]]/[[RunningGag Stående Skämt]]: Vitsen "Vet du varför gynekologer alltid bär fotriktiga sandaler?" berättas i varje avsnitt i den andra säsongen av ''Anders och Måns''. Åskådarna får dock aldrig höra poängen.
** I första säsongen envisas Pernilla Månsson-Colt med att förklara för alla hon talar med att "Det är stor skillnad på att vara programledare för prinsessan Victorias födelsedag och ett ungdomsprogram som Bumerang".

to:

* [[OnceAnEpisode I Varje Avsnitt]]/[[RunningGag Stående Skämt]]: Vitsen "Vet du varför gynekologer alltid bär fotriktiga sandaler?" berättas i varje avsnitt i den andra säsongen av ''Anders och Måns''. Åskådarna får dock aldrig höra poängen.
**
I första säsongen envisas Pernilla Månsson-Colt med att förklara för alla hon talar med att "Det är stor skillnad på att vara programledare för prinsessan Victorias födelsedag och ett ungdomsprogram som Bumerang".Bumerang".
** Vitsen "Vet du varför gynekologer alltid bär fotriktiga sandaler?" berättas i varje avsnitt i den andra säsongen av ''Anders och Måns''. Åskådarna får dock aldrig höra poängen.


* {{Casanova}}: Anders i ''Succéduon''.

to:

* {{Casanova}}: TheCasanova: Anders i ''Succéduon''.


'''Anders och Måns''', började 2003 och gick i två säsonger. Även i detta program undersökte Anders och Måns olika saker, ibland efter förfrågan från tittare. I säsong två blev Christoffer Barnekow tillsatt till programmet av [=~SVT~=]s ledning.

to:

'''Anders och Måns''', började 2003 och gick i två säsonger. Även i detta program undersökte Anders och Måns olika saker, ibland efter förfrågan från tittare. I säsong två blev Christoffer Barnekow tillsatt till programmet av [=~SVT~=]s {{SVT}}s ledning.

Showing 3 edit(s) of 3

Top

How well does it match the trope?

Example of:

/

Media sources:

/

Report