The forum's just gone apeshit for me.:

Total posts: [5]
1
1 RichReeders27th Feb 2011 02:17:01 PM from Watching this muffin.
Official Muffin Watcher
Did I just bust something? The forum and roughly half the site takes about two minutes to load,looks like this and pictures don't load:

I've cleared my cookies and it still looks like this.

Help?

edited 27th Feb '11 2:19:10 PM by RichReeders

Don't you try anything, you baked good you.
Pro-Freedom Fanatic
In my experience, the pages take forever to load, unless you click BACK and FORWARD on your browser each time you try to read something.

A pain in the butt when you try to open a new tab, but not a huge hassle if you're reading the forum linearly.
You exist because we allow it and you will end because we demand it.
3 snowfoxofdeath27th Feb 2011 02:20:56 PM from San Francisco Suburb
Thou errant flap-dragon!
Others are having this problem too. Quote from the news sidebar:

27th Feb: Some parts of the Internet are being blocked from accessing the static server. This is affecting the way the forum and some pages look.
4 RichReeders27th Feb 2011 02:27:41 PM from Watching this muffin.
Official Muffin Watcher
Yeah, I just saw that now.

It's just it happened right after I'd posted something, so I thought I'd screwed something up.
Don't you try anything, you baked good you.
5 Madrugada27th Feb 2011 04:52:14 PM , Relationship Status: In season
Zzzzzzzzzz
Read the headlines and follow the link. Locking this up.
...if you don’t love you’re dead, and if you do, they’ll kill you for it.
The system doesn't know you right now, so no post button for you.
You need to Get Known to get one of those.

Total posts: 5
1