History Fi / LegendaarisetTropet

8th Jun '16 12:15:15 PM Willbyr
Is there an issue? Send a Message


Legendaariset Tropet ovat wikin selkäranka, perusasiat, ja jos kyseessä olisi {{Pokemon}}-peli, tämä olisi lista kaikista jotka pitää saada kiinni.

to:

Legendaariset Tropet ovat wikin selkäranka, perusasiat, ja jos kyseessä olisi {{Pokemon}}-peli, Franchise/{{Pokemon}}-peli, tämä olisi lista kaikista jotka pitää saada kiinni.----
<<|InFinnish|>>

to:

----
<<|InFinnish|>>

----
22nd Oct '13 5:11:07 PM Vasha
Is there an issue? Send a Message


LegendaarisetTropet ovat wikin selkäranka, perusasiat, ja jos kyseessä olisi ''{{Pokemon}}''-peli, tämä olisi lista kaikista jotka pitää saada kiinni.

Lista on tällä hetkellä rakenteilla, kunnes käännöskomitea (käytänössä JethroQWalrustitty ja {{Gobolt}}) päättävät millä nimellä kutsua niitä.

to:

LegendaarisetTropet Legendaariset Tropet ovat wikin selkäranka, selkäranka, perusasiat, ja jos kyseessä kyseessä olisi ''{{Pokemon}}''-peli, tämä {{Pokemon}}-peli, tämä olisi lista kaikista jotka pitää pitää saada kiinni.

Lista on tällä hetkellä tällä hetkellä rakenteilla, kunnes käännöskomitea (käytänössä käännöskomitea (käytänössä JethroQWalrustitty ja {{Gobolt}}) päättävät millä nimellä päättävät millä nimellä kutsua niitä.niitä.
This list shows the last 2 events of 2. Show all.
http://tvtropes.org/pmwiki/article_history.php?article=Fi.LegendaarisetTropet