Follow TV Tropes

Following

Nl Administratie / Klagen Over Shows Die Je Haat

Go To

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/hateit-JackKrak.jpg
Advertisement:

We snappen dat de tv-serie er haast om vraagt bespot te worden. Het feit dat het bestaat alleen al is genoeg om je bloed te laten koken. Hoe kan even afreageren slecht zijn terwijl het zo goed voelt?

We begrijpen het, hoor. Het is heel menselijk. Maar daar gaat deze wiki niet over.

Een trope in het leven roepen puur voor shows waar je een hekel aan hebt ("Imbecielenvoer: Shows die slechts mensen met een eencijferige IQ-score leuk vinden!") is niet de bedoeling. Op die manier presenteer je subjectieve meningen als objectieve feiten. Dit heeft vaak een Edit War - of zelfs een Flame War - tot gevolg, en daar zijn we niet echt naar opzoek.

Je mening moffelen in een "voorbeeld" is ook een slecht idee. Het leidt enkel tot kletspraat, wat weer leidt tot ge-edit war en andere onzinnigheden.

Als je tóch graag je mening wilt uiten over een werk, gebruik dan de 'Reviews'-sectie. Die vindt je bovenaan elke werkpagina, gekenmerkt door een sterretje dat ervoor staat.

Advertisement:

Als je dit soort geklaag tegenkomt, verwijder het dan of vraag om raad op het bijbehorende forumdraadje.

Het tegenovergestelde van deze reactie is Tomeloos Praten Over Shows Die Je Leuk Vindt. Makers Afkraken is een Sub-Trope hiervan. Gerelateerd aan Fan-haters, Haters en HaterGEMEENschap.


[Engels: Complaining About Shows You Don't Like]

Alternative Title(s): Complaining About Shows You Dont Like

Top

How well does it match the trope?

Example of:

/

Media sources:

/

Report