Follow TV Tropes

Following

Nl / Het Echte Leven

Go To

“Realiteit is datgene wat niet verdwijnt wanneer je ophoudt met erin te geloven.”

Die saaie, bruine plek waarin je je bevindt als je niet door tijd en ruimte aan het reizen bent, een ring probeert te vernietigen, vampieren slacht, aan wetenschap doet, je verkleedt als een vliegende zoogdier om een clown te verslaan, of ballonnen bevestigt aan je huis om naar Zuid-Amerika te kunnen vliegen.

Advertisement:

Is vooral bekend voor het zijn van het enige werk in z'n medium genaamd "Realiteit". Bevat verrassend goede graphics voor zo'n oud systeem. Maar ja, voor een werk waarvan het kennelijk verdomd lang heeft geduurd voordat het uitgebracht werd voor het grote publiek zou het ook wel goed moeten zijn.

Men zegt dat het ook de Morgenster bevat, een verschrikkelijke bol waarvan je brandwonden en kanker kunt krijgen. Wordt soms gezien als een onjuiste weerspiegeling van de echte wereld van fictie. Wordt aanbevolen als onderdeel van een gebalanceerd dieet. Pas op voor personages die hier plots terechtkomen.

Maakt veel gebruik van een 'pay to win'-systeem.

Een niet-zeldzame bron van gevallen van Muzemisbruik, zowel binnen het universum als erbuiten.

Heeft het wereldrecord voor langlopende serie. Het lijkt het niet op dat binnenkort de stekker eruit gaatOpm. , maar we weten het niet zeker tot de tijd daar is; ook al wordt Het Echte Leven steeds slechter ontvangen.

Advertisement:

Zie ook: Waarheid in Televisie. Niet te verwarren met het soortgelijke Realisme.


[Engels: Real Life]

Alternative Title(s): Real Life, Het Echt

Top

How well does it match the trope?

Example of:

/

Media sources:

/

Report