Follow TV Tropes

Following

History NlAdministratie / DeDoelenVanTVTropes

Go ToDe lijst is kort omdat het duidelijk moet zijn. Dingen die niet over tropes gaan, zijn secundair en gaan waar het hoort te gaan, afzonderlijk van waar het hier echt om gaat. De enige reden dat we zulke dingen hosten, is omdat fans fans zijn en we allemaal fan zijn van iets.

to:

De lijst is kort omdat het duidelijk moet zijn. Dingen die niet over tropes gaan, zijn secundair en gaan waar het hoort te gaan, afzonderlijk van waar het hier echt om gaat. De enige reden dat we zulke dingen hosten, is omdat fans fans zijn en we allemaal fan zijn van iets.iets.

----

[Engels: Administrivia/TheGoalsOfTVTropes]
[[source:En:TheGoalsOfTVTropes]]

Added DiffLines:

Dit zijn de doelen van TV Tropes. Wanneer we proberen te beslissen hoe we dingen moeten doen of zelfs ''of'' we bepaalde dingen moeten doen, zijn dit de belangrijkste overwegingen.

# De wiki gaat over tropes die verhalen vertellen.
# We zullen toegankelijk zijn en leuk om te lezen.
# De wiki is bedoeld om de lezer te bereiken.
# Om toegankelijk te zijn, kunnen we niet gevangen worden in het gezichtspunt van een specifieke fandom.

De lijst is kort omdat het duidelijk moet zijn. Dingen die niet over tropes gaan, zijn secundair en gaan waar het hoort te gaan, afzonderlijk van waar het hier echt om gaat. De enige reden dat we zulke dingen hosten, is omdat fans fans zijn en we allemaal fan zijn van iets.

Showing 2 edit(s) of 2

Top