Random

This wiki is licensed under... Creative Commons:

Total posts: [18]
1
1 Rethkir21st May 2013 06:40:22 AM from the gap between dimensions , Relationship Status: Singularity
I recently created a page for GEICO. When I search for "geico" in the search bar, the second link is directly to the page, but if I click on it without opening a new tab, I get: "This wiki is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-Share Alike 3.0 Unported License."

It's only happening if I get to the page this specific way, but I'm concerned this article is being seen as an advertisement and somehow violating a policy. Of course, it's just a page to list tropes seen in GEICO commercials, and is in no way advertising. Can someone please tell me what's going on here?

edited 21st May '13 7:33:13 AM by Rethkir

Image Source. Please update whenever an image is changed.
2 TotemicHero21st May 2013 07:09:03 AM from the next level , Relationship Status: Abstaining
Up and at 'em
This is probably a Tech Wishlist thread. Hollering.
"These days they have a stat for how many times a guy goes for a cup of coffee." -Mark McGwire
3 Madrugada21st May 2013 07:12:50 AM , Relationship Status: In season
Zzzzzzzzzz
Moved.

I'm going to guess that it's something to do with the way the redirect from Main.GEICO works...
...if you don’t love you’re dead, and if you do, they’ll kill you for it.
4 Fighteer21st May 2013 07:15:26 AM from the Time Vortex , Relationship Status: Dancing with Captain Jack Harkness
Geronimo!
I can't reproduce this behavior. When I search for GEICO in the custom Google search, all the non-sponsored (TVT) links go to the proper article.
5 SeptimusHeap21st May 2013 07:18:28 AM from Zurich, Switzerland , Relationship Status: Mu
A Wizard boy
What does "search in the forum" mean, anyhow?
In uffish thought
I search "geico", the first link is to the Main/ redirect, opening in a new tab works fine, clicking directly gives me a blank pagenote . Not the CC license, though.
7 SeptimusHeap21st May 2013 07:29:58 AM from Zurich, Switzerland , Relationship Status: Mu
A Wizard boy
I get redirected normally (Why is there a redirect there, anyhow?) if I search on Google, either in a new tab or here.

Sure you didn't misclick? I sometimes end up on the license page.
8 Rethkir21st May 2013 07:35:45 AM from the gap between dimensions , Relationship Status: Singularity
[up][up][up] I meant "search in the search bar". I think that was a mistype.

The second link goes to the CC license. The problem with the first link only started happening after I created created this thread.

edited 21st May '13 7:36:01 AM by Rethkir

Image Source. Please update whenever an image is changed.
In uffish thought
[up][up]I'm not misclicking.

[up]Link order likely varies a bit for each of us, because of how Google filters results. This is why one should specify the page one is clicking on.

Hm, that's odd. Clicking the link to Advertising/GEICO that comes up... doesn't work. My cursor becomes the little clicky hand, but clicking the link does nothing whatsoever — no page, the right one or not, loads, no interaction is had... Other links in the search results work fine (other than the Main/GEICO one).

edited 21st May '13 7:51:53 AM by Telcontar

10 TotemicHero22nd May 2013 07:18:11 AM from the next level , Relationship Status: Abstaining
Up and at 'em
After a quick experiment, I'm not seeing this bug either. Could it be browser specific? (In case anyone forgot, I use Firefox.)
"These days they have a stat for how many times a guy goes for a cup of coffee." -Mark McGwire
11 Rethkir22nd May 2013 03:30:08 PM from the gap between dimensions , Relationship Status: Singularity
I just tried it again, (using Firefox) and it went to CC. I tried with Chrome and it worked fine. Same with Android. Don't know what that means.
Image Source. Please update whenever an image is changed.
12 m8e22nd May 2013 08:50:40 PM from Sweden , Relationship Status: Wanna dance with somebody
I'm getting the same bug using firefox, but not in IE.

Advertising.GEICO takes me to the CC page and Main.Geico is just a blank page.

Edit: This seem to happend with all Advertising pages, the main redirect doesn't work and the Advertising pages goes to CC.

edited 22nd May '13 9:17:09 PM by m8e

13 videogmer31423rd May 2013 01:27:07 AM from that one place , Relationship Status: Yes, I'm alone, but I'm alone and free
[up] Try disabling your ad blocker.
14 SeptimusHeap23rd May 2013 02:57:07 AM from Zurich, Switzerland , Relationship Status: Mu
A Wizard boy
They all work for me. A badly working adblocker?
15 Rethkir23rd May 2013 11:05:21 AM from the gap between dimensions , Relationship Status: Singularity
I tried it with Adblock Plus disabled, and it worked. I imagine the namespace "Advertising" is a giant red flag for ad blockers. I don't think there is anything we could do about this other than change the namespace, but I'd hate to do that.

edited 23rd May '13 11:07:21 AM by Rethkir

Image Source. Please update whenever an image is changed.
16 m8e23rd May 2013 11:28:28 AM from Sweden , Relationship Status: Wanna dance with somebody
[up]You can add "@@||*vtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/*" as a custom filter, that whitelists anything with "vtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/" in it(, and that fixes the problem).

(Using Adblock plus too, obviously.)

edited 18th Oct '13 10:25:37 AM by m8e

In uffish thought
I run AdBlock Plus as well, and disabling it did indeed fix the problem. Thanks for the suggestion, m8e.

edited 24th May '13 3:54:38 AM by Telcontar

18 Rethkir24th May 2013 09:09:17 AM from the gap between dimensions , Relationship Status: Singularity
Worked for me, too.
Image Source. Please update whenever an image is changed.
The system doesn't know you right now, so no post button for you.
You need to Get Known to get one of those.

Total posts: 18
1