Music: Vyacheslav Butusov

Vyacheslav Butusov (Вячеслав Бутусов) (born 1961) is a Russian rock musician who was the leader of the band Nautilus Pompilius. When the band broke up, he created another band, Yu-Piter, but in 2007 he went solo, and has remained successful.

Discography

  • 1997 Незаконнорожденный АльХимик доктор Фауст пернатый змей (с Юрием Каспаряном)
  • 1998 Овалы
  • 2000 Элизобарра-торр (с Deadушками)
  • 2001 Звёздный падл (Вячеслав Бутусов и музыканты группы Кино)
  • 2001 Тихие игры
  • 2008 Модель для сборки

Previous

Index

Next