Music / Vyacheslav Butusov

Vyacheslav Butusov (Вячеслав Бутусов) (born 1961) is a prominent Russian rock musician who was the leader of the band Nautilus Pompilius. When the band broke up, he created another band with Yuri Kasparyan (ex-guitarist of Kino, which was lead by Soviet rockstar Viktor Tsoi), U-Piter, which is still together to this day.

Discography

  • 1997 Незаконнорожденный АльХимик доктор Фауст пернатый змей (с Юрием Каспаряном)
  • 1998 Овалы
  • 2000 Элизобарра-торр (с Deadушками)
  • 2001 Звёздный падл (Вячеслав Бутусов и музыканты группы Кино)
  • 2001 Тихие игры
  • 2008 Модель для сборки

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Music/VyacheslavButusov