troperville

tools

toys


main index

Narrative

Genre

Media

Topical Tropes

Other Categories

TV Tropes Org
random
Kickstarter Message
TV Tropes Needs Your Help
X
Big things are happening on TV Tropes! New admins, new designs, fewer ads, mobile versions, beta testing opportunities, thematic discovery engine, fun trope tools and toys, and much more - Learn how to help here and discuss here.
View Kickstarter Project
Da: Homepage
Velkommen til TV Tropes

Hvad handler det her om? Denne wiki er et katalog over de forskellige virkemidler der bruges til at skrive fiktion. Vi springer i historiernes heksekedel, fremtryller en stor skefuld og smider den for fødderne af dig, som du kan fortære som du vil.

Først skal vi have defineret en "Trope". Trope har i denne sammenhæng intet at gøre med palmer og varme sandstrande, men har at gøre med de virkemidler, der bruges af en forfatter. Tropes er anordninger og konventioner, som en forfatter med rimelighed kan stole på som være tilstede i publikums sind og forventninger. I det hele taget er troper ikke klichéer. Ordet "kliché" betyder "stereotyp og banal." Med andre ord, kedeligt og uinteressant. Vi er ikke på udkig efter kedelige eller uinteressante poster. Vi er her for at anerkende tropes og lege med dem, ikke for at gøre nar af dem.

Denne wiki kaldes "TV Tropes", fordi TV var der det hele startede. Over nogle års tids forløb har vores område bredt sig ud til også at omhandle andre medier. Tropes overstiger TV. De reflekterer livet. Og siden en hel del kunst, særligt populærkunsten, gør sit bedste for at reflektere livet, så er det sandsynligt for tropes at dukke op hvorsomhelst.

Vi er ikke Wikipedia. Vi er en røvfuld mere uformelle. Vi opfordrer til alternativt sprog og formuleringer, samt originale tanker. Der Er Ikke Noget Der Hedder Anseelighed, og der behøves ingen henvisning. Hvis din artikel ikke kan skaffe nok beviser for sig selv af Wiki-magien, så vil den blot visne og dø. Indtil da vil den dog være til at finde i Hovedindekset for Tropes.

Tryk på "Troperville" i menuen øverst til venstre på hvilken som helst side herinde, for at komme til stedet hvor Troper-communitiet samles til at snakke om ting.

Gå blot videre, hyg dig!
Home PageHome PagesHome Page

random
TV Tropes by TV Tropes Foundation, LLC is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.
Permissions beyond the scope of this license may be available from thestaff@tvtropes.org.
Privacy Policy
2168
22